Overslaan naar content

Gedragswetenschapper (vanaf 24 uur)

Rotterdam, Barendrecht en/of Ridderkerk, Zuid-Holland, Nederland€ 3.694 - € 5.370 per maandWijkteams

Functieomschrijving

MEE Rotterdam Rijnmond helpt mensen met een beperking om zoveel mogelijk zelfstandig, evenwichtig en onafhankelijk te leven. Ons motto is meedoen mogelijk maken. Als medewerker van MEE kan jij een belangrijke bijdrage leveren aan onze ondersteuning.


Wil je een verschil maken voor inwoners met een beperking? Kom dan bij ons werken als Gedragswetenschapper. Je kan aan de slag tussen de 24 en 36 uur per week. Bij MEE hoef je niet in het weekend te werken. 


Je komt te werken in een dynamische omgeving binnen een enthousiast, flexibel en gedreven team dat buiten de kaders denkt. 


Milja, gedragswetenschapper bij MEE: "Flexibel, buiten de kaders denken, warm, coachen, adviseren, onderzoeken, trainen, kennis vergroten, actuele ontwikkelingen vertalen naar handelen in de praktijk en bovenal: meedenken in plaats van vóór iemand denken. Dit zijn kernbegrippen en activiteiten die iets zeggen over wat wij doen en die ons werk zo leuk maken."


Wat ga je doen
Als Gedragswetenschapper lever je een belangrijke bijdrage aan de ondersteuning van mensen met een beperking. In deze functie geef je individuele werkbegeleiding, geef je leiding aan de casuïstiekbesprekingen en bewaak je de kwaliteit van de dienstverlening. Het uitvoeren van diagnostisch onderzoek is ook een deel van jouw werk.


Gedragswetenschappers van MEE zijn werkzaam in Rotterdam, Barendrecht en/of Ridderkerk en geven ondersteuning aan medewerkers van de gemeentelijke loketten en wijkteams.

Luister ook naar Milja, gedragswetenschapper bij MEE:

Ons aanbod

Je krijgt een contract van een jaar aangeboden met de intentie om bij goed functioneren een langdurige samenwerking aan te gaan.

Het fulltime bruto maandsalaris bedraagt minimaal € 3.694,- en maximaal € 5.370,- bij een 36-urige werkweek (CAO Gehandicaptenzorg, schaal 60).

 

We bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:

  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris en 8% vakantietoeslag;
  • Marktconforme reiskostenvergoeding en een NS Businesscard voor het werk;
  • 201 verlofuren (fulltime) op jaarbasis, met de mogelijkheid tot aan- en verkoop van verlofuren;
  • Korting met gunstige voorwaarden op diverse verzekeringen van Centraal Beheer;
  • Een laptop en een smartphone.


Daarnaast krijgt je een gedegen inwerktraject aangeboden in een plezierige werksfeer. Je wordt gekoppeld aan een ervaren collega, hebt regelmatig intervisie-bijeenkomsten en krijgt meerdere trainingen/cursussen aangeboden. Na een jaar dienstverband bouw je bovendien een individueel opleidingsbudget op.

Kijk ook eens hiernaar: 14 redenen om bij MEE te werken


Heb je vragen?
Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Birgit van der Moolen (Manager MEE) via telefoonnummer 06 41 19 02 53. Birgit staat je graag te woord.


Mailen kan ook: personeelszaken@meerotterdam.nl.

Voor algemene informatie over onze organisatie ga je naar www.meerotterdamrijnmond.nl.

Wil je solliciteren?

Stuur dan een korte motivatie met CV via de "Solliciteren / Solliciteer nu" button.

Vereisten

  • Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Gedragswetenschapper in het bezit van een basisaantekening psychodiagnostiek.
  • Je beschikt bij voorkeur over relevante werkervaring, bij voorkeur met mensen met: een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, niet-aangeboren hersenletsel (NAH), stoornissen in het autistisch spectrum en/of bijkomende psychiatrische problematiek.
  • Je kunt je verhouden tot een dynamische werkomgeving, waarin zowel zelfstandig als binnen teamverband wordt gewerkt.
  • Ervaring in een functie als Gedragswetenschapper is een pré.

of