Skip to content

Gedragswetenschapper (vanaf 24 uur)

Rotterdam, Barendrecht en/of Ridderkerk, Zuid-Holland, Nederland€ 3.482 - € 5.062 per maandWijkteams

Functieomschrijving

MEE Rotterdam Rijnmond helpt mensen met een beperking om zoveel mogelijk zelfstandig, evenwichtig en onafhankelijk te leven. Ons motto is meedoen mogelijk maken. Als medewerker van MEE kan jij een belangrijke bijdrage leveren aan onze ondersteuning.


Wil je een verschil maken voor inwoners met een beperking? Kom dan bij ons werken als Gedragswetenschapper. Je kan aan de slag tussen de 24 en 36 uur per week. Bij MEE hoef je niet in het weekend te werken. 


Je komt te werken in een dynamische omgeving binnen een enthousiast, flexibel en gedreven team dat buiten de kaders denkt. 


Vincent, Gedragswetenschapper bij MEE: "Wij werken en denken vanuit de ondersteuning die een cliënt nodig heeft. Coaching is een wezenlijk aspect van de functie. Wij fungeren als koppeling tussen theorie en praktijk (we maken de vertaalslag naar de cliëntondersteuner) en kunnen structuur en overzicht aanbrengen met daarin een prioritering van taken."

Wat ga je doen
Als Gedragswetenschapper lever je een belangrijke bijdrage aan de ondersteuning van mensen met een beperking. In deze functie geef je individuele werkbegeleiding, geef je leiding aan de casuïstiekbesprekingen en bewaak je de kwaliteit van de dienstverlening. Het uitvoeren van diagnostisch onderzoek is ook een deel van jouw werk.


Gedragswetenschappers van MEE zijn werkzaam in Rotterdam, Barendrecht en/of Ridderkerk en geven ondersteuning aan medewerkers van de gemeentelijke loketten en wijkteams.

Luister ook naar Milja, gedragswetenschapper bij MEE:

Ons aanbod

Na een dienstverband van een jaar gaan we in essentie verlengen voor onbepaalde tijd.

Het fulltime bruto maandsalaris bedraagt minimaal € 3.482,- en maximaal € 5.062,- bij een 36-urige werkweek (CAO Gehandicaptenzorg, schaal 60).

We bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:

  • een eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris en 8% vakantietoeslag;
  • reiskostenvergoeding en een NS Businesscard voor het werk;
  • 201 verlofuren (fulltime) op jaarbasis, met de mogelijkheid tot aan- en verkoop van verlofuren;
  • een ziektekostenverzekering met korting via het IZZ;
  • korting met gunstige voorwaarden op diverse verzekeringen van Centraal Beheer;
  • een laptop en een smartphone.


Daarnaast krijgt je een gedegen inwerktraject aangeboden in een plezierige werksfeer. Je wordt gekoppeld aan een ervaren collega, hebt regelmatig intervisie-bijeenkomsten en krijgt meerdere trainingen/cursussen aangeboden. Na een jaar dienstverband bouw je bovendien een persoonlijk opleidingsbudget op.

Heb je vragen?

Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Hans Beuving (Manager) via telefoonnummer 06 41 19 24 21. Hans staat je graag te woord.


Je kunt Hans ook een e-mail sturen: hans.beuving@meerotterdam.nl.

Voor algemene informatie over onze organisatie ga je naar www.meerotterdamrijnmond.nl

Wil je solliciteren?

Stuur dan een korte motivatie met CV via de "Solliciteren" button.

Vereisten

  • Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Gedragswetenschapper in het bezit van een basisaantekening psychodiagnostiek.
  • Je beschikt bij voorkeur over relevante werkervaring, bij voorkeur met mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en/of stoornissen in het autistisch spectrum en/of bijkomende psychiatrische problematiek.
  • Je kunt je verhouden tot een dynamische werkomgeving, waarin zowel zelfstandig als binnen teamverband wordt gewerkt.
  • Ervaring in een functie als Gedragswetenschapper is een pré.