Skip to content

Maatschappelijk werker Jeugd en Volwassenen Albrandswaard (32 uur)

Rhoon, Zuid-Holland, Nederland€ 3.217 - € 4.712 per maandWijkteams

Functieomschrijving

Een verschil maken voor inwoners met een beperking? Kom ons wijkteam te Albrandswaard versterken Wij hebben een vacature voor de uitdagende functie van Maatschappelijk werker Jeugd en Volwassenen met een beperking (32 uur per week).


Als SKJ-geregistreerde professional van MEE maak je het verschil voor inwoners met een beperking. Vanuit het wijkteam kom je bij de cliënt thuis. Samen met de cliënt bekijk je wat het probleem is en welke oplossingen er zijn. Als medewerker van MEE sta je altijd naast de cliënt, je kijkt naar wat iemand zelf kan en bent een kei in vraagverduidelijking. Je ondersteunt bij het versterken van het sociale netwerk rondom de cliënt. Vaak bied je vanuit het wijkteam zelf basishulp. Wanneer het nodig is, kun je ook specialistische hulp of langdurige ondersteuning inschakelen.


Het wijkteam

Het wijkteam Albrandswaard bestaat uit een team van professionals vanuit diverse aanbieders dat op wijkniveau samenwerkt. In het wijkteam krijg je te maken met een breed scala van meervoudige vragen van cliënten. Hierbij ben je als medewerker van MEE vooral gericht op cliënten met een beperking, waaronder autisme, verstandelijke beperkingen, ODD bestaat en het syndroom van Down. Een wijkteamleider stuurt het team aan. Elk team maakt gebruik van een gedragsdeskundige. Er is voldoende ruimte voor casuïstiekbespreking en reflectie.


Het wijkteam werkt nauw samen met instanties zoals scholen, Veilig Thuis, het CJG, de JGZ, mantelzorg- en vrijwilligersnetwerken en de Gemeente.


Ons aanbod

Wij bieden in eerste instantie een dienstverband van een jaar, met de mogelijkheid tot verlenging voor in essentie onbepaalde tijd.

Het fulltime bruto maandsalaris bedraagt minimaal € 3.217,- en maximaal € 4.712,- bij een 36-urige werkweek (CAO Gehandicaptenzorg, schaal 55).


We bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:

 • een eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris en 8% vakantietoeslag;
 • reiskostenvergoeding en een NS Businesscard voor het werk;
 • 201 verlofuren (fulltime) op jaarbasis, met de mogelijkheid tot aan- en verkoop van verlofuren;
 • korting met gunstige voorwaarden op diverse verzekeringen van Centraal Beheer;
 • een laptop en een smartphone;
 • volledige vergoeding van de kosten voor een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en SKJ registratie.


Daarnaast krijgt je een gedegen inwerktraject aangeboden in een plezierige werksfeer. Je wordt gekoppeld aan een ervaren collega, hebt regelmatig intervisie-bijeenkomsten en krijgt meerdere trainingen/cursussen aangeboden. Na een jaar dienstverband bouw je bovendien een persoonlijk opleidingsbudget op.


Heb je vragen?

Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Bernard Minderhoud (Manager) via telefoonnummer 06 51 28 49 93. Bernard staat je graag te woord.


Je kunt Bernard ook een e-mail sturen: personeelszaken@meerotterdam.nl.


Voor algemene informatie over onze organisatie ga je naar www.meerotterdamrijnmond.nl.


Wil je solliciteren?

Stuur dan je sollicitatiebrief met CV via de "Solliciteren / Solliciteer nu" button.

Vereisten

 • Een afgeronde Hbo-opleiding Social Work, Pedagogiek, MWD of SPH.
 • SKJ-geregistreerd, of kun je op korte termijn registreren.
 • Je beschikt over ervaring op het gebied van vraagverduidelijking, casusregie en trajectbegeleiding.
 • Je hebt kennis van de verschillende doelgroepen van MEE.
 • Het is mooi meegenomen als je ook kennis en ervaring hebt met GGZ-doelgroepen.

of